• Gratis verzending boven € 100,-
  • Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Shoppen met korting

Betaling en levering 

Bedankt voor uw bestelling
Aangenamer Leven waardeert het door u in ons gestelde vertrouwen en zal, ook op het gebied van levering en en bezorging, haar uiterste best doen om aan de wens van u als klant te voldoen. 

Bevestiging
Bestellen en betalen kan bij Aangenamer Leven uitsluitend via de websites www.aangenamerleven.nl en www.aangenamerleven.websop.nl. Zodra uw bestelling door u is voldaan en de betaling door ons is ontvangen, ontvangt u een bevestiging van uw bestelling op het door u aangegeven emailadres. Tevens ontvangt u direct een bevestiging van de totale kosten die u heeft betaald voor uw bestelling. Het factuurbedrag is inclusief btw en bezorgkosten  

Levering
Aangenamer welzijn zal de bestelling direct na ontvangst van de betaling verzenden, indien mogelijk nog dezelfde dag.  U ontvangt hierover bericht via email. Is het door omstandigheden niet mogelijk de bestelling direct te verzenden, dan neemt Aangenamer Leven hierover contact met u op.

Ontvangst
Afhankelijk van de plaats van aanwezige voorraad en het verzendadres duurt de levertijd gemiddeld 24 uur tot 7 dagen. 

Betaalmethoden 

In onze webwinkel is het mogelijk om op diverse manieren te betalen. Betaling kan via iDeal, PayPal, Credit Card (via PayPal), MisterCash of overschrijving. Een korte beschrijving per mogelijkheid:

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van je eigen bank. Je kunt veilig betalen via iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank, Deutsche Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. Je hebt een bankpas en identificatiemethode nodig.
De iDEAL betalingen worden uitgevoerd door Pay.nl

 


PayPal is een veilige betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Je kunt snel en eenvoudig een (gratis) PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppel je een bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. Je hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten.Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven.. Betalingen via PayPal zijn gratis. Via PayPal heb je ook de mogelijkheid om met een CreditCard (VISA & Mastercard) te betalen.


Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Ben je klant van de deelnemende banken en maak je gebruik van internetbankieren? Dan kun je gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Betaal jou aankoop in een vertrouwde bankomgeving.