• Gratis verzending boven € 100,-
  • Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Shoppen met korting

Fhealme

The Institute for those who - want to - experience the value's in live.  

Stel je leven verandert niet, maar is zelfs totaal anders binnen een fractie van een seconde. Wat dan?

Heb jij iets meegemaakt of zou je iets mee willen maken waardoor je je in je leven geen zorgen meer maakt. Een leven dat plotseling draait om echte hoofdzaken en niet meer om bijzaken. Een leven zonder angst en perse moeten. Van het ene op het andere moment een leven vol gemoedsrust en echt 100% tevreden en gelukkig zijn. Heb je zo'n omslagmoment in je leven meegemaakt of wil je het ervaren? Blijf er niet mee rondlopen. Deel je verhaal, desnoods anoniem, en ervaar dat je echt niet de enige bent.  

Zakelijk succesvol, sociaal een winnaar en humaan een topper.

In zijn boek 'Good to Great' toont wetenschappelijk onderzoeker Jim Collins, na onderzoek bij 1.100 blijvend succesvolle ondernemingen, wat de overeenkomst is tussen de leiders van de super succesvolle. Het blijkt dat de echte topondernemers één zelfde instelling hebben over de instelling van mensen waar ze mee werken. Het gaat er niet om wat je doet of wat mensen kunnen en hoeveel mensen je mee samenwerkt, maar met de juiste mensen bereik de juiste bereik je alles wat je wilt'. 

Wanneer ben je een deskundige?

Stel je hebt een kleine 100 boeken gelezen over psychologie, meer dan 50 bijeenkomsten bijgewoond, films en documentaires gekeken en proefschriften en afstudeeronderzoeken gelezen van psychologen.

Ben je dan een geleerde of deskunig?

Als Welvaart het Welzijn beperkt worden we ons bewust dat anders aanvliegen van Welvaart het Welzijn juist bevordert. 

Tijdens deze corona zien we veel mensen om ons heen wegvallen vanwege dit virus dat ons aanvalt. Dat is triest. Bijzonder triest. Gelukkig gebeurt er op dit moment ook iets met ons waardoor we bewuster en gelukkiger worden. Bewuster dat leven niet zomaar iets is waar we alles kunnen doen en laten en vernietigen wat we maar willen, maar dat leven een voorrecht is. Gelukkiger omdat stress van heen en weer racen en druk, druk, druk zijn ons steeds minder bij de keel grijpt We zien tijdens deze tijd dat vliegtuigen niet vliegen en autogebruik sterk beperkt is, dat lucht water, natuurgebieden en alles wat de wereld echt mooi maakt, steeds schoner en rustiger wordt. In de meest vervuilde steden ter wereld kunnen de mensen de hemel weer zien zonder smog en andere vervuilingen. 

Stel dat we allemaal failliet gaan.

Maar wat als corona, of een andere vorm van gedwongen anders leven nog jaren blijft en we allemaal failliet gaan? Mensen schieten best in de stress als het om geld gaat. Mensen met geld zijn bang om het te verliezen en mensen zonder geld maken zich druk om het te verkrijgen. Maar stel, stel nu eens dat de corona crisis dusdanig lang aanhoudt dat 9 of 10 van de 10 bedrijven omvallen en we geen salarissen meer ontvangen? Geen bonussen krijgen, geen uitkering ontvangen, geen huur meer kunnen betalen, geen hypotheeek, geen boodschappen, geen... noem maar. Jij, ik, de hele straat, het hele dorp, de hele stad, het hele land, heel Europa, heel de wereld failliet en zonder inkomen. Wat dan? Wat is dan het probleem? Of zijn juist alle problemen dan opgelost? Ik besef dat het een Utopie is en dat er altijd mensen met geld zullen zijn die koste wat het kost zullen proberen te beschermen wat ze hebben, maar stel dat er een wereld zou zijn zonder geld. Wat dan? 

Stel je mag houden wat je hebt.