• Gratis verzending boven € 100,-
  • Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Shoppen met korting

Gezondheid is je grootste rijkdom

Zowel onze fysieke als mentale gezondheid staan steeds meer onder druk en "welvaartsaandoeningen" lijken wereldwijd langzaam epidemische vormen aan te nemen. Technologische ontwikkelingen nemen taken van ons over zodat ons lichaam en brein van een kant worden ontzien, terwijl van de andere kant de onophoudelijke stroom aan informatie via computers, tablets, mobiele telefoons en andere media continue onze aandacht vraagt en we steeds minder bewegen. De belasting hiervan op onze hersenen en daarmee op ons lichaam en ons "menszijn" wordt nog maar amper onderkend, maar uit zich steeds meer in neurologische en neurodegeneratieve aandoeningen zoals gedragsstoornissen en cognitieve beperkingen.

Daarnaast groeit de wereldbevolking gestaag en moet voedsel sneller worden verbouwd waardoor de bodem uitgeput raakt en minder rijk aan de benodigde mineralen en vitaminen is. Levensmiddelen komen van over de hele wereld en worden bewerkt om ze net wat langer houdbaar te kunnen houden zodat ze op zijn minst 2 dagen "vers" in de supermarkt kunnen worden aangeboden. Hierdoor krijgen we steeds minder essentiële voedingsstoffen binnen die ons lichaam nodig heeft als bouwstenen voor de bio- en neurochemische processen die maken dat we een gezond leven kunnen leiden.

AangenamerLeven richt zich op de fundamentele componenten van de meest essentiële processen in ons lichaam en brein en zoekt constant naar de allerbeste, 100% natuurlijk producten die de juiste nutriënten bevatten in een optimale samenstelling om de opgelopen tekort aan te vullen. De producten zijn uitgebreid getest en hebben hun toegevoegde waarde al ruimschoots bewezen. 

Gezonde voeding en gezonde levensstijl is en blijft de belangrijkste basis voor iedereen. Vraagt uw lichaam echter net iets meer om fitter te zijn en vervelende klachten te voorkomen, gun uzelf dan het beste van het beste en kies gewoon het beste van het beste. 

NIEUW: Marvalous Health Immune Support

Nog nooit was ons immuunsysteem zo belangrijk als in de huidige tijd. Onder invloed van een scala aan factoren zoals stress wordt ons lichaam meer belast en daarnaast is onze dagelijkse voeding als gevolg van de uitputting van de bodem, steeds minder rijk aan essentiële voedingsstoffen. Daardoor komt uiteraard een goede werking van ons immuunsysteem onder druk te staan en zijn "aanvallen" van buitenaf, zoals bacteriën en virussen, steeds moeilijker te verslaan.

Marvalous Health Immune Support capsules bevatten een unieke zorgvuldig gebalanceerde samenstelling - op 100% natuurlijke basis - van essentiële nutriënten en bouwstenen die ons immuunsysteem nodig heeft om optimaal te functioneren. Deze nutriënten zijn afkomstig van Ayurvedische en Chinese kruiden, planten, groentes en fruitsoorten. Het bevat onder andere een rijke dosering Vitamine B1 en B6 en aanvullend ook Vitamine B3. Verder bestaat de blend uit sterk antioxidanten als (iso)quercetine, en mangosteen wat tevens rijk is aan Vitamine C en ontstekingsremmende stoffen als gember. Van de reeks andere essentiële voedingsstoffen die vooral een belangrijke ondersteuning bieden aan het immuunsysteem is kurkuma een van de meest bekende en krachtigste fytonutriënten met een brede range aan goede eigenschappen.

NIEUW 3+3 PAKKET: Omega-3 + Vitamine K2/D3

We hebben AHS Natural Arctic Oil gebundeld met ons nieuwe Vitamine K2/D3 supplement. Daarmee heb je een perfecte combinatie ter ondersteuning van onder andere hartfunctie, immuunsysteem en botten en spieren. In de huidige tijd waarin we zowel fysiek als mentaal behoorlijk onder druk staan is dat een welkome aanvulling. Van Vitamine D3 is het algemeen bekend dat de meeste mensen daar een behoorlijk tekort aan hebben en dat zit in beide producten, meer dan voldoende als dagelijkse dosis. Van Vitamine K2 zijn naast de ondersteuning van je kalkhuishouding (K2 ruimt dat op uit de aderen en stuurt dat naar de botten en tanden) steeds meer functies bekend die bijdragen aan een gezond leven, lees de recente nieuwsberichten er maar eens op na. En omega-3 vetzuren zijn uiteraard het fundament van alles en zorgen onder andere voor een soepele celwand waardoor voedingsstoffen en zuurstof zo goed mogelijk worden opgenomen.

NIEUW - VITAMINE K2/D3 (200mcg/50mcg) - NIEUW

Vitamine K2 wordt wel eens de vergeten vitamine genoemd. En dat is niet voor niets. Ons dieet is steeds armer aan voedingsstoffen vanwege de uitputting van de bodem wereldwijd en goede supplementen zijn daarom van essentieel belang. Vitamine K2 is enigszins te vinden in onder andere gefermenteerde kazen, roomboter en eieren. Inderdaad de producten waarvan ons altijd wordt verteld deze met mate - of zelfs beter niet - te gebruiken omdat ze slecht zijn voor je cholesterol. Maar daar zit nou net K2 in! Daarnaast kan ons lichaam vitamine K1 - afkomstig uit onder andere de groene bladgroenten - omzetten in vitamine K2, maar daar heb je wel een optimale darmflora voor nodig en dat is wereldwijd ook een toenemend probleem.

Wist je dat het belang van vitamine K2 feitelijk is "uitgevonden" in Nederland? De zogenaamde Rotterdam studie welke reeds in 2004 werd uitgevoerd in samenwerking met de Erasmus Universiteit, toonde aan dat een vitamine K2-rijk dieet leidt tot 50% minder overlijdensrisico ten gevolge van hart- en vaatziekten. Vervolgens werd in samenwerking met de Universiteit van Leuven aangetoond dat ook een laag vitamine K gehalte in de vaatwand een ernstige risicofactor is voor cardiovasculaire sterfte, vergelijkbaar met roken. Vervolgens heeft in 2013 een onderzoek aan de Universiteit van Maastricht het oorzakelijk verband tussen vitamine K2 en hart- en vaatziekten bevestigt. In de studie kregen 244 gezonde vrouwen (55-56 jaar) gedurende 3 jaar vitamine K2 (ongeveer de ADH) of een placebo. Het meest opmerkelijke resultaat van de studie was dat atherosclerose niet alleen werd gestopt, maar dat al verstijfde bloedvaten weer elastischer werden. Er was dus sprake van een duidelijke verbetering. Dit was eerder alleen nog maar aangetoond in proefdieren.

Vitamine K2 werkt in synergie met Vitamine D3 dus voor een goed supplement heb je het meeste baat bij de combinatie. En uiteraard gaan we bij Marvalous Health altijd voor de beste producten met de meest hoogwaardige samenstelling en optimale opneembaarheid. In samenwerking met een tweetal laboratoria brengen we Marvalous Health K2/D3 op de markt en verwachten de eerste productie begin augustus beschikbaar te hebben.