• Gratis verzending boven € 100,-
  • Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Shoppen met korting
Home » Health » Probiotica » Waarom Probiotisch

Waarom Probiotisch? 

Eveline kon niet geopereerd worden


Op het moment dat je dochter wordt geboren met een drievoudige hartafwijking en medische hulp echt van levensbelang is, dan is Nederland een geweldig land. Met de kennis en kunde die we hier hebben leven we in de gezegende omstandigheid dat er altijd geopereerd kan worden en er alles aan gedaan kan en zal worden om je dochter te redden. Dat dachten Ine en Eric van den Heuvel ook.

Ondanks dat de artsen graag wilden bleek opereren niet mogelijk. Niet vanwege de kwaal, maar omdat Eveline besmet was met de MRSA bacterie (Meticilline-resistente Staphylococcus aureus) die zoals later bleek uit de veehouderij van Eric en Ine te komen. Dit ten gevolge van het te veel gebruik van Antibiotica en Desinfectie middelen waardoor deze Staphylococcus aureus bacterie resistent werd.

Zelfs in ziekenhuizen op de operatiekamers, waar ontsmetten één van de grootste vereisten is, is de kans dat je een bacteriële infectie oploopt bijzonder groot. Eric en Ine waren ten einde raad en wilden al hun bezittingen graag inruilen voor de gezondheid van dochter Eveline.

Toen bleek dat ze de strijd tegen de resistente bacteriën wonnen door een verbond te sluiten met de goede bacteriën en met hen te gaan samenwerken verdween MRSA uit de familie. Bij 4 van de 5 gezinsleden die daarmee besmet waren werd geen spoortje MRSA meer gevonden. Zelfs in het veebedrijf werden de slechte bacteriën hierdoor overwonnen. Dit kwam doordat de overdracht van de MRSA bacterie tussen mens en dier werd doorbroken. Eveline kon eindelijk geopereerd worden en de strijd tegen bacteriën werd gewonnen met bacteriën. Ze wilden hun ervaring en kennis met de wereld delen.  

Ondanks de bijzondere en uitstekende ervaring leek het alsof de wereld niet wilde luisteren naar "het wonder" dat je kan bereiken door niets anders te doen dan samenwerken met de juiste bacteriën. Eric en Ine poogden de wereld te laten zien wat je kan bereiken met PRO-biotica, maar het leek af en toe of mensen er niet aan wilden. Het leek een gevecht tegen de bierkaai. Onbegrip en onwil vanuit de buitenwereld leek te winnen van de overwinning die was geboekt door familie Van den Heuvel met de probiotica.

Wij helpen familie van den Heuvel juist graag in het delen van de kennis, ervaring en de werking van probiotica in consumenten producten. Zie ook de video's met uitleg en ervaring van en door Eric, Ine, Eveline en Marieke.

Bewust samenwerken MET de juiste bacteriën
Eerlijke en heerlijke natuurlijke bescherming
Daarom probiotisch 
Ervaar en oordeel zelf

Wat is probiotica?

Het verhaal

De Producten

"Over honderd jaar doet het er niet meer toe wat je banksaldo was, het huis waarin je woonde, of de auto waarin je reed, maar de wereld kan anders zijn omdat je een positieve, constructieve invloed had op het leven van een ander mens."

Wij wensen jullie veel wijsheid toe bij het bekijken van de site en helpen jullie graag verder met het nemen van uw beslissing om te genieten.

De Basis

Water

Reiniging

Dieren