• Gratis verzending boven € 100,-
  • Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Shoppen met korting

Geen kwaliteit, dan niet op mijn site

Het verhaal achter Aangenamer Gezonder
Nee we hebben geen ultra-breed aanbod en nee we bieden niet alle merken. Daar is een reden voor.

We kiezen namelijk bewust voor datgene waar we de hoogste kwaliteit in vinden en waar we 100% achter staan. Niet gericht op prijs, maar enkel en alleen op de hoogste kwaliteit .   

Producen, artikelen en diensten die, naar onze mening en ervaring, een bijzonder toegevoegde waarde kunnen hebben als het om kwaliteit van leven gaat. 

Het beste van het beste

Mijn naam is .......,
Gezien mijn bovenmatige interesse voor gezondheid, opleiding, levenswijze en mijn persoonlijk tegenslagen ben ik graag doende met alles dat -bewezen- werkt om mijn lichaam en geest te versterken.
Wat ik vind en toch niet altijd door onze -commerciële- maatschappij wordt goed bevonden. Zeg maar afgeschoten. Nu gun mezelf en mijn dierbaren, net zoals u waarschijnlijk, het beste van het beste en wil ik ook graag een lans breken voor hen die met (h)eerlijke en o zo mooie producten op de markt komen. Daarvoor heb ik mijn webshop ingericht en ben ik blij dat deze omarmd wordt door Aangenamer Leven. Laat ik even een aantal mensen aan u voorstellen van wie en WAAROM ik daar producten van betrek. Overigens werk ik niet alleen, maar zijn Frank, Max en Arno de steun en toeverlaat achter mij. Zonder hun steun zouden we deze -mooie- shop niet kunnen runnen.